TEMSİLCİLER TOPLANTISI...
05 Haziran 2015, Cuma

 SAĞLIK- SEN AİLESİNİN DEĞERLİ MENSUPLARI;

Azimli çalışmazlarımız sayesinde Elazığ Sağlık-Sen olarak 2015 yılını zirvede tamamladık. Elazığı Sağlık-Sen ailesini 3503 bin üye sayısına çıkararak yeni bir destana imza atan siz değerli teşkilatımızı, mensuplarımızı canı gönülden tebrik ediyorum.15 MAYIS Resmi tutanaklarına göre Elazığ da sağlık iş kolunda faaliyet gösteren sendikaların üye sayıları aşağıdaki şekilde tespit edilmiştir.

SAĞLIK –SEN :3000 (Üniversite şube hariç, sağlık sen üniversite şube 503)

Türk sağlık sen :462

Sağlık emekçileri sendikası :209

Gecesini gündüzüne katarak bu zaferin elde edilmesinde, yeni bir destanın yazılmasında büyük bir başarıya imza atan şube yönetim kurulumuzu, işyeri temsilcilerimizi, Denetleme, Disiplin kurulumuzu, Kadın ve gençlik kollarımız olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımızı canı gönülden tebrik ederim.Sizlerin bu çalışması,  milletimiz ve bütün dünya mazlumları açısından da büyük önem taşımaktadır.

Sendikacılığı hem üyelerimiz hem insanlık için yapıyoruz. Gücümüzü inandığımız değerlerden, bir o kadarlık kısmını da siz büyük teşkilatımızdan alıyoruz. Haklı olduğumuz davamızı savunurken, temsil ettiğimiz yüz binler ve hitap ettiğimiz milyonların gücünü arkamıza alarak bunu yaptık. Haklı davamıza karşı kirli bir ittifak olmasına karşın inandığınız değerlerden taviz vermeden, başınızı eğmeden dik durdunuz. Sorunlardan beslenenlere inat, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarına çözüm üretmek için mücadele ettiniz, ter akıttınız.

Toplu görüşme ve toplu sözleşme masasında üyelerimizin ve teşkilatlarımızın desteği ile sayısız kazanıma imza attık. Bunun yanı sıra, dünyanın değişik coğrafyasındaki mazlumlara yardım eli uzattık.Bu sesin daha gür çıkması, kulağını gerçeklere tıkamış insanların kulaklarına haklı mücadelemizi haykırmak daha büyük bir aile ve güçlü teşkilatımızla olacaktır.

Gece gündüz demeden çalışan, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarını tespit edip çözümü noktasında büyük çabalar sarf eden siz değerli teşkilatımıza bir kez daha teşekkür ediyor, sendikal mücadelenizde başarılarınızın daim olmasını diliyorum.

                                                                                                                       Mehmet KARATAŞ

                                                                                                               Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı   


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :